Показать сокращенную информацию

L, G Ermosh
N, V Prisuhina
O, Ya Kolman
2020-01-20T07:16:19Z
2020-01-20T07:16:19Z
2019-08
L, G Ermosh. Use of vegetable raw materials in production of vegetable - berry purees with the set organoleptic, technological properties and nutrition value [Текст] / G Ermosh L, V Prisuhina N, Ya Kolman O // IOP Conference Series: Earth and Environmental Science - Volume 315.. — 2019. — Т. 315.
https://iopscience.iop.org/article/10.1088/1755-1315/315/2/022030
https://elib.sfu-kras.ru/handle/2311/128853
Use of vegetable raw materials in production of vegetable - berry purees with the set organoleptic, technological properties and nutrition value
Journal Article
Journal Article Preprint
65.01
2020-01-20T07:16:18Z
Торгово-экономический институт
Кафедра технологии и организации общественного питания
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science - Volume 315.
без квартиля
без квартиля


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию