Показать сокращенную информацию

E, V Averyanova
Yu, V Danilchenko
N, V Fedorova
2020-01-20T07:54:14Z
2020-01-20T07:54:14Z
2019-10
E, V Averyanova. Component composition and antioxidant activity of polyphenol complex of sea buckthorn meal as a way to improve the competitiveness of biologically active additives [Текст] / V Averyanova E, V Danilchenko Yu, V Fedorova N // Journal of Physics: Conference Series. — 2019.
17426588
https://iopscience.iop.org/journal/1742-6596
https://elib.sfu-kras.ru/handle/2311/129040
Component composition and antioxidant activity of polyphenol complex of sea buckthorn meal as a way to improve the competitiveness of biologically active additives
Journal Article
Journal Article Preprint
06.52.17
2020-01-20T07:54:14Z
Гуманитарный институт
Институт управления бизнес-процессами и экономики
Кафедра рекламы и социально-культурной деятельности
Кафедра бизнес-информатики
Journal of Physics: Conference Series
Q3


Файлы в этом документе

Thumbnail

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию